Gudstjenester

Velkommen til sommergudstjenester d. 11. juli, d. 25. juli & d. 8. august kl 10:30

Velkommen til gudstjeneste i Aarhus Vineyard

OBS: Henover sommeren har vi sommergudstjenester d. 11. juli, d. 25. juli og d. 8. august kl 10:30. Fra d. 15. august kører vi normalt igen, med gudstjenester kl 10:30 og 19:00

Lyt med

Missede du talen i søndags, så kan du høre den her.

Hvad kan du forvente?

Du kan få en gratis kop kaffe i caféen, eller købe en croissant til 5,- (til formiddagsgudstjenesten), og hænge dit tøj i garderoben.

Ved gudstjenestens start bliver der budt velkommen, og en mødeleder vil fortælle lidt om hvordan gudstjenesten forløber. Herefter synger vi en 3-4 sange, hvorigennem vi vender os imod Gud. Nogle står op, andre sidder ned, nogle løfter hænderne – det er helt op til den enkelte.
Derefter er der lidt praktiske informationer om kirkens liv, og så en kort kaffepause, hvor vi hilser på hinanden (hvis man har lyst) og fylder sin kaffekop op ;-)
Efter kaffepausen er slut vil én af præsterne holde en tale som har fokus på Jesus, og på, hvad det vil sige at være i relation til ham, og til hvordan vi kan leve vores liv inspireret af Ham i år 2021.
Til sidst er der bøn, og et par sange til, og her er også mulighed for personlig forbøn hvis man ønsker det.
Efter gudstjenesten er man velkommen til at blive hængende og hygge/snakke/drikke mere kaffe, og efter aftensgudstjeneste åbner vores bar, hvor man kan købe en sodavand eller en øl.

Vi glæder os til at se dig – kontakt os endelig hvis du har spørgsmål på forhånd.
Mvh Anne & Simon / præsterne

Go top