Gudstjenester

Grundet Covid-19 afholder vi pt. ikke Gudstjenester live, men mødes online.

OBS: Gudstjenesterne er rykket online

Vi kan med de nuværende restriktioner desværre ikke afholde gudstjenester på en meningsfuld og ansvarlig måde. Derfor bliver gudstjenesterne afholdt på facebook.

Der vil komme links til gudstjenesterne, så man kan se dem, selv om man ikke har en facebook-profil. Talerne vil blive uploadet til vores podcast som sædvanligt.

Vores online-gudstjenester vil blive mere meditative end normalt – vi håber, at du vil se med!

Gudstjenester alle søndage undtagen den 1. søndag i måneden

VIGTIGT – LÆS DETTE INDEN DU TILMELDER DIG👇
Af hensyn til forsvarlighed omkring Corona er det vigtigt, at du:
1) Tilmelder dig herunder (og er der ikke flere pladser, kan du desværre ikke være med)
2) Kommer i god tid og sammen med din roomie/kæreste/familie (I kan nemlig sidde sammen)

Hvor og hvornår?

DATO:
Alle søndage undtaget 1. søndag i måneden

TID:
kl. 10:30 og kl. 19:00

STED:
Aarhus Vineyard
Møllevangs Allé 150
8200 Aarhus

PARKERING:
Gratis parkering på gaden foran, i kvarteret overfor, eller i Storcenter Nord (4 min gang)

Har du børn?

Vi er kirke for alle – også for de mindste! Og derfor har vi børnekirke (til alle formiddagsgudstjenester kl 10:30) for alle børn fra 2 år og op.

– For de 2-3 årige har vi MINIKIRKE med sang, leg, en bibelhistorie og en snack

– For de 4-10 årige har vi BØRNEKIRKE med sjov og spas, jesushistorier og sang og musik og krea

Husk at tilmelde dit barn til børnekirke!
Børn under 2 år, skal dog ikke tilmeldes.

I børnekirken overholder vi selvfølgelig også alle Corona-restriktioner.

Lyt med

Missede du talen i søndags, så kan du høre den her.

Hvad kan du forvente?

Her i corona-tiden er der meget som er lidt anderledes end det plejer, så her kan du læse lidt om, hvad du kan forvente til en gudstjeneste i Aarhus Vineyard i disse tider 😊

Forud for søndagen skal du vælge imellem gudstjenesten Kl. 10:30 og Kl. 19:00 og tilmelde dig og din husstand/roomie/kæreste (se her ovenover).
Når I ankommer til Møllevangs Allé 150 og I har afsprittet jeres hænder, vil der være en vært, som hjælper jer på plads – I må nemlig gerne sidde sammen med normal afstand.

I begyndelsen af gudstjenesten synger vi altid lovsange, som er moderne sange til og om Gud. Vi tror på, at musikken er en af de bedste måder at opleve Guds nærvær på, så derfor tager vi os god tid til at synge sammen. Vi følger naturligvis anbefalingerne om at holde 2 meters afstand imens vi synger.

Midtvejs i gudstjenesten er der en kaffepause, da fællesskab er et helt essentielt element af kirke for os. Her kan man hilse på hinanden (uden håndtryk), trække lidt luft og det er muligt at få en kop kaffe eller the – hældt op af værterne, som vil bære værnemidler.

Efter kaffepausen er der en tale, som vil være relevant, udfordrende og håbefuld, og handle om de gode nyheder, som Gud har til enhver af os i dag – lige midt i vores liv og kultur, i Aarhus anno 2020.
Vi slutter af med bøn og lovsang.

Herefter er du velkommen til at blive hængende til mere kaffe og snak (eller bar til aftensgudstjenesten) , og derefter trækker vi stille og roligt ud af lokalerne under god ro og orden og afstand.

Begge gudstjenester er stort set identiske, med eneste forskel at der ved formiddagsgudstjenesten er en familielovsang i begyndelsen af gudstjenesten, og at der til aftensgudstjenesten er åben bar efterfølgende.

Vi glæder os til at se dig!

Go top