Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Aarhus Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook side, eller joine vores facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood), for det er her der er info om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv ;-)

Café Vineyard

Det er ved at være tid til Aarhus Vineyards halvårsfest! Sædvanen tro, skal vi byde nye velkommen, lovsynge, fejre alt det gode Gud har gjort, se fremad og ikke mindst hygge, spise kage og grillede hotdogs! Alle er velkommen!

TID:
Søndag den 31. oktober kl. 10:30 og kl. 19:00

STED:
Aarhus Vineyard

PRIS:
Gratis

Krop & Meditation

Udvalgte datoer kan du komme til “Krop & Meditation”, som er Jesus-centret meditation med fokus på ro, fordybelse og Guds nærvær. Vi stræber efter at skabe et frirum, hvor hverdagens indtryk og oplevelser kan blive bearbejdet.
”Krop og meditation” tager udgangspunkt i Rie Frilund Skårhøjs principper fra ”Andagter og meditationer med kroppen”. Gennem en kort andagt, kropsscanning, meditation og blide udstrækninger vil vi sammen takke Gud for, hvor underfuldt skabt, vores krop er – og få kontakt til det, der rører sig i os.
Alle kan være med uanset fysisk form, og arrangementet er gratis – men husk en måtte og noget tøj, som er velegnet til fysisk aktivitet.
Kom gerne i god tid, og blive hængende bagefter og snakke – måske er der dukket noget op undervejs, som man har brug for at dele.
Vi glæder os til at se jer!

DATO:
torsdag den 14. oktober kl. 16:30-17:30
torsdag den 11. november kl. 20:00-21:00

STED:
Aarhus Vineyard, Møllevangs Allé 150, 8200 Aarhus N

PRIS:
Gratis

Enneagram-kursus

Grundkursus i enneagrammet giver dig mulighed for at lære dig selv at kende på et dybere plan og forstå andres syn på verden.

DATOER
14. oktober kl 19.00 – 21.30
21. oktober kl 19.00 – 21.30
28. oktober kl 19.00 – 21.30
4. november kl 19.00 – 21.30

STED:
Aarhus Vineyard, Møllevangs Allé 150, 8200 Aarhus N

PRIS:
50 kr. pr gang eller 200 kr. samlet – betales på mobilpay ed ankomst

Underviser: Lars Neve

Enneagrammet er et redskab, der kan hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi er, og hvorfor vi forholder os til verden, som vi gør. Det er et redskab til at forstå hvilken motivation, der driver os og en hjælp til at blive mere lig Kristus.

På kurset vil du få du kendskab til Enneagrammets 9 forskellige personlighedstyper og de 3 centre – Du får fortalt personlige fortællinger og erfaringer med Enneagrammet – Og du bliver en del af et fællesskab med plads til spændende dialoger.

Julebal

Du inviteres hermed til årets dansefest, hvor du kan få en tiltrængt pause fra mørke, kulde og julestress 🤩⛄️ til julebal i Aarhus Vineyard 💃🎅❄️🎄

DATO:
4. december fra kl. 19-?

STED:
Aarhus Vineyard, Møllevangs Allé 150, 8200 Aarhus N

PRIS:
40 kr.

Vi blænder op for to livebands – The Greatest Feeling Ever og Oh Ben Jim – der har lovet at spille op til et forrygende brag af en fest.💃🕺 Du får altså masser af mulighed for få gang i de kridtede dansesko, der efterhånden har ligget i skabet alt for længe.👠👞

PROGRAM
19:00: Dørene åbner – kom og få en øl/sodavand/juledrink
20:00-21:00: The Greatest Feeling Ever
21:30: Kåring af aftenens bedste juleoutfit
22:00-23:30: Oh Ben Jim
23:30-?: Disko-julemusik på anlægget og hygge

Kirkeweekend 2022

ENDELIG skal vi igen på kirkeweekend og du er inviteret! Der er plads til både børn og voksne, når vi skal være sammen i skønne rammer på Frydensberg efterskole, som ligger lige ud til skoven, der omkranser Mariager fjord. Meget mere program og detaljer følger. Sæt kryds allerede nu!

DATO:
Store Bededagsferien, 13. -15. maj 2022

STED:
Frydensberg Efterskole, Frydensbjergvej 23-25, 9550 Mariager

PRIS:
Info følger

Go top