Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Aarhus Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook side, eller joine vores facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood), for det er her der er info om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv ;-)

Gudstjenester

Hver søndag er der gudstjenester kl. 10:30 og kl. 19:00, dog med undtagelse af den 1. søndag i måneden, hvor der hverken er gudstjeneste om formiddagen eller om aftenen.

Ved formiddagsgudstjenesten er der børnekirke for børn fra 4 år og opefter, der er sang og hygge for de 3 årige med en forældre, samt mulighed for at høre talen fra vores babyrum med de mindste.

Til aftengudstjenesten er der oversættelse af talen til engelsk via headset.

Gudstjenester i december

Aarhus Vineyard holder gudstjenester:
søndag den 12. december kl. 10:30 og kl. 19:00
søndag den 19. december kl. 10:30 og kl. 19:00
fredag den 24. december kl. 14

…første gudstjenester i det nye år er 9. januar kl. 10:30 og kl. 19:00

Julebal

Du inviteres hermed til årets dansefest, hvor du kan få en tiltrængt pause fra mørke, kulde og julestress 🤩⛄️ til julebal i Aarhus Vineyard 💃🎅❄️🎄 Vi blænder op for to livebands – The Greatest Feeling Ever og Oh Ben Jim – der har lovet at spille op til et forrygende brag af en fest.💃🕺 Du får altså masser af mulighed for få gang i de kridtede dansesko, der efterhånden har ligget i skabet alt for længe.👠👞

PROGRAM
19:00: Dørene åbner – kom og få en øl/sodavand/juledrink
20:00-21:00: The Greatest Feeling Ever
21:30: Kåring af aftenens bedste juleoutfit
22:00-23:30: Oh Ben Jim
23:30-?: Disko-julemusik på anlægget og hygge

DATO:
4. december fra kl. 19-?

STED:
Aarhus Vineyard, Møllevangs Allé 150, 8200 Aarhus N

PRIS:
40 kr. (betales i indgangen)

Family Time

Jul på bondegården

Family Time i Aarhus Vineyard inviterer til julehygge på Sabine og Asgers julegård vest for Randers. Arrangementet er for familier og alle, som har lyst til en eftermiddag i familiens tegn. Vi skal lave julekrea for både små og store, spiser æbleskiver, drikker saftevand og gløgg.
NB: Husk varmt tøj!

DATO:
Søndag den 5. december kl. 13:00-16:00

STED:
Gjandrup Byvej 5, 8920 Randers NV

Julen er (også) de brudte hjerters tid

Jytte Ramlov og Mathias Waagepetersen inviterer til en aften, hvor der er plads til virkeligheden og du kan sætte ord på din historie.

Måske er julen også en tid, hvor du oplever sorg, ligegyldighed, ensomhed, vrede, frygt, irritation og vi vil gerne sige det er helt ok og du er ikke alene – det kan i sig selv være godt at opleve.
Jytte er uddannet terapeut og Mathias teolog, men vil hverken forsøge at helbrede dig, bede for dig eller komme med gode råd til, hvordan din jul bliver “god”. Derimod vil vi gerne skabe et trygt og fortroligt rum, hvor vi sammen kan lytte til hinandens historier og lade det stå der.
Du er velkommen til bare at lytte. Så du behøver altså ikke at dele, hvis du ikke har lyst.
For at holde det nogenlunde overskueligt er der max antal deltagere på 10 personer udover Jytte og Mathias. Hvis der er flere, der gerne vil deltage, så laver vi en ekstra aften.

Der vil blive serveret te og kaffe.

DATO:
Onsdag den 8. december kl. 19

STED:
Aarhus Vineyard, Møllevangs Allé 150, 8200 Aarhus N

TILMELDING NØDVENDIG:
Du kan tilmelde dig direkte til Mathias Waagepetersen på messenger eller mobil 60 82 30 53.

Plan A – julegaveuddeling

Så er det endnu engang tid til at bringe juleglæden ud til byens bordeller og massageklinikker og du kan være med!

Der er brug for julegaveuddelere, biler, chauffører og og forbedere.
Vi mødes kl. 16:30 i kirken, hvor vi deler os ind i grupper og tager ud på ruterne senest kl. 17:00. Forbederne bliver i kirken og beder for julegaveuddelingen og besøgene hos kvinderne. Vi slutter af med aftensmad, hvor vi deler oplevelser, tanker og glæder over dagen. Vi glæder os sådan til at kunne formidle gaver og Guds fred til kvinderne på Aarhus’ bordeller og massageklinikker

NB: Hvis du gerne vil være med til at uddele gaverne og ikke har været ude med Plan A før, skal du deltage i en infoaften d. 6/12 kl. 19.00 i basement, hvor du bliver udrustet til at besøge bordellerne og massageklinikkerne.

DATOER
Mandag den 13. december kl. 16:30-20:00

STED:
Aarhus Vineyard, Møllevangs Allé 150, 8200 Aarhus N

lovsang, bøn & meditation

En aften med lovsang og bøn med tid til fordybelse, ro, forbøn og meditation.

DATO:
16. december kl. 19

STED:
Aarhus Vineyard, Møllevangs Allé 150, 8200 Aarhus N

Juleaften

Alle, som har lyst til at holde en hyggelig og anderledes juleaften i Aarhus Vineyard, er velkommen! Vi skal bl.a. spise traditionel dansk julemad, pynte op, danse om juletræ, synge julen ind og lege pakkeleg. Det er oplagt at begynde med juleaftensgudstjenesten i Aarhus Vineyard kl. 14-15 og fortsætte direkte videre, hvor vi sammen hjælpes ad med forberedelserne, inden det går løs kl. 17.

Program:
14.00 – 15.00: Juleaftensgudstjeneste
15.00 – 17.00: Vi hjælpes ad med oppyntning og madlavning
17.00: Velkommen og de sidste forberedelser
18.00: Julemiddag
20.00-22.00: Juletræ, pakkeleg, hygge, brætspil

Vi glæder os!

DATO:
fredag den 24. december

STED:
Aarhus Vineyard, Møllevangs Allé 150, 8200 Aarhus N

PRIS:
100 kr.

Kirkeweekend 2022

ENDELIG skal vi igen på kirkeweekend og du er inviteret! Der er plads til både børn og voksne, når vi skal være sammen i skønne rammer på Frydensberg efterskole, som ligger lige ud til skoven, der omkranser Mariager fjord. Meget mere program og detaljer følger. Sæt kryds allerede nu!

DATO:
Store Bededagsferien, 13. -15. maj 2022

STED:
Frydensberg Efterskole, Frydensbjergvej 23-25, 9550 Mariager

PRIS:
Info følger

Go top