Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Aarhus Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook side, eller joine vores facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood), for det er her der er info om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv ;-)

Velkomstmiddag

Er du ny i Aarhus Vineyard, eller overvejer du at være med? Så er du inviteret til velkomstmiddag❤️

Vil vi spise og hygge sammen, lære hinanden lidt bedre at kende, og vores præster Anne & Simon vil fortælle lidt af deres historie og deres hjerte for Aarhus Vineyard. De vil også dele lidt om Vineyards historie og kendetegn, og der vil være god tid til spørgsmål.
Velkomstmiddagen er helt uforpligtende, men er tænkt som et sted hvor du kan finde ud af mere om kirken, og herefter bedre tage stilling til om du vil være med.

Det foregår i Aarhus Vineyards lokaler så der er god plads til afstand, afspritning mv, og meld dig til på hjemmesiden eller på simon@vineyard.dk hvis du vil med 😊

TID:
Onsdag d. 22. september kl 18:00

STED:
Aarhus Vineyard

PRIS:
Gratis

Intro til Alpha-kursus

Kom med til en aften, hvor du bliver introduceret til hvad Alpha går ud på og møder de andre deltagere og og os der står for det! Vi skal spise sammen, se en film med et oplæg og snakke i grupper bagefter – præcis som det vil blive på Alpha. Det er helt uforpligtende at deltage og du binder dig ikke til at deltage på resten af kurset.

DATO:
Afventer ift. corona

DATOER FOR KURSET:
Afventer ift. corona

PRIS:
Gratis

Go top