Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se kommende events i Aarhus Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Hvis du vælger at “synes godt om” vores facebook side, så kan du også løbende blive opdateret på vores forskellige events i din feed.
Mange af kirkens sociale arrangementer og de lidt mere uformelle begivenheder foregår på vores interne facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood). Du er velkommen til at joine gruppen, hvis du gerne vil være en del af fællesskabet.

Mission Julegave

Julen er glædens tid, og det ønsker vi også at den skal være for alle de familier, der kæmper for at få økonomien til at hænge sammen i hverdagen.

Derfor har vi startet projektet “Mission Julegave – Aarhus”, som går ud på, at vi indsamler brugt legetøj og tøj i god kvalitet, som kan gives i gave til et barn i alderen 0-12 år.

Det vil blive uddelt i starten af december, hvor forældre kan komme og vælge en gratis gave til deres børn.

INDSAMLINGEN
Mission julegave – Aarhus har brug for en masse donationer. Vi har nemlig brug for at få samlet en masse gaver ind, så mange familier kan få glæde af vores projekt. Derfor, hvis du har legetøj, børnetøj, spil, børnebøger og lignende, som kan bruges til julegave, så ville vi være meget taknemmelige.

Helt praktisk vil der være forskellige afleveringssteder rundt omkring i Aarhus, hvor du kan komme og give gaverne fra 1 november til 1 december.
Så ring til det afleveringssted, der er nærmest dig og aftal nærmere.

INDSAMLINGSSTEDERNE:
Tousvej 28, 8230 Åbyhøj – Henrik – 20256202
Ryhavevej 1A, 8210 Aarhus V – Thomas – 22768420
Ringkøbingvej 13, 8000 Aarhus C – Svend – 22214531
Enholms Alle 114, 8240 Risskov – Sara – 26850711
Skanderborgvej 90, 8000 Aarhus – Anders – 31157055
Tietgensplads 14, 8000 Aarhus – Anne Katrine – 30595012
Sjællandsgade 74B, 8000 Aarhus – Martin – 51824400

UDDELINGEN:
Mens forældrene er inde og vælge en gave til deres børn, vil der være mulighed for at børnene kan hænge ud og hygge med vores frivillige i juleværkstedet. Der vil også være mulighed for at få en kop kaffe (saftevand til børnene) og et stykke kage.

Selve uddeling af julegaverne kan man læse mere om inde på vores event.

Uddelingstidspunkt:
Fredag d. 6. december kl. 10:00 – 15:00 og kl. 16:00 – 20:00
Lørdag d. 7. december kl. 10:00 – 16:00

STED:
YFC, Sankt Pauls gade 11A, 8000 Aarhus.

KONTAKT
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte: Jakob på 23 81 73 27

Nytårsaften

Så er den her! Festen du har ventet på hele dit liv! 🎉🎊
Det bliver maxfedt og ultra-sygt-dope! #2bad2soon4real 🎈👊

Vi åbner dørene kl. 22.00 og allerede kl. 22:30 (-ish) vil der være et genialt kaos på dansegulvet, når vi kaster os ud i en old school nostalgi-klassiker: Les Lanciers! 💃
Alle kan selvfølgelig være med, selv om man ikke har prøvet det før.

kl. 00:00 hopper vi ind i det nye år, skåler i lidt boblevand 🍾, spiser lidt kransekage💫, synger “Vær velkommen” sammen med DR’s pigekor 😻, og derefter går vi ud og ser på fyrværkeri. 🎆🎇

Omkring kl. 01:00 går vores helt eget supreme hus-party-orkester på! What!!! 👏Det bliver en læx omgang ballemusik (fagsprog for musik du normalt hader, men elsker til fester #denknaldrødegummibåd #determigderstårherudeogbankerpå #himmelhunden #komtilbagenu #togmigkærligtpågajolerne), hvor vi garanterer, at du ikke kan stå stille! 🎼

Omkring Kl. 02:00, når bandet lige holder en pause, så vil der være lidt håddogs 😻

Vi lukker af omkring kl. 04:00. ✨

Der vil være en bar, hvor man kan købe gode forskellige øl og sodavand til en rimelig pris.

Entrepris: 100 kr. (pengene går til band, snacks, bobler og pøller) – Hvis du ikke har råd, men gerne vil med, så skriv til Martin Walsøe, så finder vi ud af noget. 😊

Woop woop! Kom! #attendingtothelimitofthemax

Velkomstmiddag

Aarhus Vineyard er en familie og derfor vil vi gerne invitere alle nye i kirken, hjem til en velkomstmiddag hos vores præster Anne & Simon (og Martin), sammen med 8-10 andre nye. Vi spiser sammen, lærer hinanden lidt bedre at kende, og vi fortæller lidt af vores historie, og vores drøm og hjerte, for Aarhus Vineyard. Vi vil også dele lidt om Vineyards historie og kendetegn internationalt, og der vil være god tid til spørgsmål.

TID:
23. januar kl. 18:00

STED:
Hos Anne og Simon Walsøe på Nørre Allé 86, 4. tv, 8000 Aarhus C

PRIS:
Gratis

TILMELDING:
Meld dig her, eller skriv til simon@vineyard.dk

Kirkeweekend

Glæd dig til et af årets helt store højdepunkter, hvor fællesskab og hygge er i højsædet!
Vi har kirkeweekend den 7. – 9. februar, hvor vi tager til smukke Kolding, og nyder hinandens selskab på Kildevæld Efterskole.

Temaet er “WE ARE FAMILY”, og som titlen indikere, så er der fokus på at være kirkefamilie for hinanden. Så der vil være en masse tid til samtaler, brætspil, sport i hallen og sjove aktiviteter for alle aldre.
Udover dejlig samvær med hinanden, så vil der selvfølgelig også være god tid til samværet med Gud igennem lovsang, bøn, seminarer og workshops.

Vi er stadig i planlægningsfasen, så der er en del praktiske ting, som stadig er uvisse. Så der kommer mere info senere om pris, overnatningsfaciliteter, program, pakkeliste osv.
“Stay tuned”

STED:
Kildevæld Efterskole, Kolding

TID:
7. – 9. februar 2020

PRIS:
Ukendt

PROGRAM:
Ukendt

TILMELDING:
Åbner snart

Go top