Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se kommende events i Aarhus Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Hvis du vælger at “synes godt om” vores facebook side, så kan du også løbende blive opdateret på vores forskellige events i din feed.
Mange af kirkens sociale arrangementer og de lidt mere uformelle begivenheder foregår på vores interne facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood). Du er velkommen til at joine gruppen, hvis du gerne vil være en del af fællesskabet.

SOMMERSJOV – UGE 33: Hyggelig gåtur i Marselisborg Skov

Torsdag den 15. August er der igen sommersjov med Aarhus Vineyard Wuhu!!!
Vi mødes kl. 19:30 på Fåborggade 16, 2 tv (hos Malene) til en hyggelig gåtur i Marselisborg skov.

Guro og jeg tager en taske med lidt snaks med, men i skal selv tage drikkelse med.

Det blir en gåtur, hvor vi skal lære hinanden at kende, vi har derfor forberedt nogle spørgsmål og man kommer til at gå to og to sammen, og så skifter man makker ca. pr. 5 min. Det er en super go’ mulighed for at få snakket med nogle nye dejlige mennesker.

Vi glæder os til at se jer.

Sommerhilsner fra
Malene (40 89 70 84) og Guro (60 53 80 93)

PS: Kontakt os endeligt, hvis i har spørgsmål eller svært ved at finde frem.

TID:
Torsdag den 15. august kl. 19:30 – 22:00

STED:
Fåborggade 16, 2 tv, 8000 Aarhus C + Marselisborg Skov

PRIS:
Gratis

Velkomstmiddag

Aarhus Vineyard er en familie og derfor vil vi gerne invitere alle nye i kirken, hjem til en velkomstmiddag hos vores præster Anne & Simon (og Martin), sammen med 8-10 andre nye. Vi spiser sammen, lærer hinanden lidt bedre at kende, og vi fortæller lidt af vores historie, og vores drøm og hjerte, for Aarhus Vineyard. Vi vil også dele lidt om Vineyards historie og kendetegn internationalt, og der vil være god tid til spørgsmål.

TID:
10. september kl. 18:00

STED:
Hos Anne og Simon Walsøe på Nørre Allé 86, 4. tv, 8000 Aarhus C

PRIS:
Gratis

TILMELDING:
Meld dig her, eller skriv til simon@vineyard.dk

Go top