Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se kommende events i Aarhus Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Hvis du vælger at “synes godt om” vores facebook side, så kan du også løbende blive opdateret på vores forskellige events i din feed.
Mange af kirkens sociale arrangementer og de lidt mere uformelle begivenheder foregår på vores interne facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood). Du er velkommen til at joine gruppen, hvis du gerne vil være en del af fællesskabet.

Nytårsaften

Så er den her! Festen du har ventet på hele dit liv! 🎉🎊
Det bliver maxfedt og ultra-sygt-dope! #2bad2soon4real 🎈👊

Vi åbner dørene kl. 22.00 og allerede kl. 22:30 (-ish) vil der være et genialt kaos på dansegulvet, når vi kaster os ud i en old school nostalgi-klassiker: Les Lanciers! 💃
Alle kan selvfølgelig være med, selv om man ikke har prøvet det før.

kl. 00:00 hopper vi ind i det nye år, skåler i lidt boblevand 🍾, spiser lidt kransekage💫, synger “Vær velkommen” sammen med DR’s pigekor 😻, og derefter går vi ud og ser på fyrværkeri. 🎆🎇

Omkring kl. 01:00 går vores helt eget supreme hus-party-orkester på! What!!! 👏Det bliver en læx omgang ballemusik (fagsprog for musik du normalt hader, men elsker til fester #denknaldrødegummibåd #determigderstårherudeogbankerpå #himmelhunden #komtilbagenu #togmigkærligtpågajolerne), hvor vi garanterer, at du ikke kan stå stille! 🎼

Omkring Kl. 02:00, når bandet lige holder en pause, så vil der være lidt håddogs 😻

Vi lukker af omkring kl. 04:00. ✨

Der vil være en bar, hvor man kan købe gode forskellige øl og sodavand til en rimelig pris.

Entrepris: 100 kr. (pengene går til band, snacks, bobler og pøller) – Hvis du ikke har råd, men gerne vil med, så skriv til Martin Walsøe, så finder vi ud af noget. 😊

Woop woop! Kom! #attendingtothelimitofthemax

Velkomstmiddag

Aarhus Vineyard er en familie og derfor vil vi gerne invitere alle nye i kirken, hjem til en velkomstmiddag hos vores præster Anne & Simon (og Martin), sammen med 8-10 andre nye. Vi spiser sammen, lærer hinanden lidt bedre at kende, og vi fortæller lidt af vores historie, og vores drøm og hjerte, for Aarhus Vineyard. Vi vil også dele lidt om Vineyards historie og kendetegn internationalt, og der vil være god tid til spørgsmål.

TID:
23. januar kl. 18:00

STED:
Hos Anne og Simon Walsøe på Nørre Allé 86, 4. tv, 8000 Aarhus C

PRIS:
Gratis

TILMELDING:
Meld dig her, eller skriv til simon@vineyard.dk

Minikirke

Vi elsker børn, og derfor vil vi også gerne lave kirke for de mindste. Derfor tilbyder vi nu også Minikirke for børnene på 0, 1 og 2 år.

Det foregår mens der er lovsang og informationer inde i mødesalen. Så efter den første familie-lovsang går de mindste børn med en af deres forældre ud i et tilstødende lokale, hvor der vil være hygge, sanglege og sjov med faldskærm og rastleæg. Der vil selvfølgelig også være et lille budskab i børnehøjde om Guds store kærlighed.

Minikirken slutter omkring kl. 15:50 (samtidig med kaffepausen inde i mødesalen). Derefter forsætter gudstjenesten inde i mødesalen, hvor børnene kan lege ned i det bagerste hjørne, og forældrene kan høre talen.

TID:
Søndag d. 19. januar kl. 15:05 – 15:50

Kirkeweekend

Glæd dig til et af årets helt store højdepunkter, hvor fællesskab og hygge er i højsædet!
Vi har kirkeweekend den 7. – 9. februar, hvor vi tager til smukke Kolding, og nyder hinandens selskab på Kildevæld Efterskole.

Temaet er “WE ARE FAMILY”, og som titlen indikere, så er der fokus på at være kirkefamilie for hinanden. Så der vil være en masse tid til samtaler, brætspil, sport i hallen og sjove aktiviteter for alle aldre.
Udover dejlig samvær med hinanden, så vil der selvfølgelig også være god tid til samværet med Gud igennem lovsang, bøn, seminarer og workshops.

Vi er stadig i planlægningsfasen, så der er en del praktiske ting, som stadig er uvisse. Så der kommer mere info senere om pris, overnatningsfaciliteter, program, pakkeliste osv.
“Stay tuned”

STED:
Kildevæld Efterskole, Kolding

TID:
7. – 9. februar 2020

PRIS:
Ukendt

PROGRAM:
Ukendt

TILMELDING:
Åbner snart

Go top