Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se de kommende events, som ligge udover vores gudstjenester og netværksgrupper.

Du er meget velkommen til at være med uanset, om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Hvis du vælger at “synes godt om” vores facebook side, så kan du også løbende blive opdateret på vores forskellige events i din feed.

Mange af kirkens sociale arrangementer og de lidt mere uformelle begivenheder foregår på vores interne facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood). Du er velkommen til at joine gruppen, hvis du gerne vil være en del af fællesskabet.

Champions League Filnale med Aarhus Vineyard

Vi ser Champions League finalen sammen!

Efter en lang og dramtisk sæson mødes Liverpool og Tottenham i Champions League finalen 2019. Begge hold kvalificerede sig efter nogle af de mest dramatiske semifinaler længe set. Liverpool leverede en sensationelt comeback, da de vendte et truende 0-3 nederlag på udebane mod Barcelona, til en samlet sejr på 4-3 hjemme. Tottenham beviste, at intet er over før den fede dame har sunget, da de dybt i overtiden scorede til 3-2. Der er lagt op til en episk dyst mellem to mandskaber, der nægter at give op, selv når alt ser håbløst ud!

Kom og vær med til en aften, hvor vi sammen fejrer fodbolden og hygger med hinanden! Alle er velkomne uanset om man går op i fodbold eller ej!

Læs mere på vores facebook-event, for at få flere detaljer.

Dåb i Vineyard

Overvejer du at blive døbt, eller har du bare spørgsmål til, hvad dåb er, så er du meget velkommen til vores dåbskursus den 3. juni kl. 19:00. Det er helt uforpligtende, så du behøver ikke at være afklaret med, om du vil døbes eller ej.

Den 23. juni har vi i forbindelse med gudstjenesten dåb – hvis du gerne vil døbes, så kontakt Martin Walsøe.

DÅBSKURSUS:

TID:
3. juni kl. 19:00

STED:
Sjællandsgade 74B, 8000 Aarhus C

KONTAKT:
Martin Walsøe, 51 82 44 00, martin@vineyard.dk

Velkomstmiddag

Aarhus Vineyard er en familie og derfor vil vi gerne invitere alle nye i kirken, hjem til en velkomstmiddag hos vores præster Anne & Simon, sammen med 8-10 andre nye. Vi spiser sammen, lærer hinanden lidt bedre at kende, og vi fortæller lidt af vores historie og vores drøm og hjerte for Aarhus Vineyard. Vi vil også dele lidt om Vineyards historie og kendetegn internationalt, og der vil være god tid til spørgsmål.

TID:
18. juni kl. 18:00

STED:
Nørre Allé 86, 1.tv, 8000 Aarhus C

PRIS:
Gratis

TILMELDING:
Meld dig her, eller skriv til simon@vineyard.dk

Summercamp 2019

Den 14. – 20. juli 2019 tager vi på Summercamp i Sverige sammen med hele vores nordiske Vineyard-familie! Vi vil vildt gerne have dig med!

Herunder kan du se en lille video, som giver en god fornemmelse for stemningen på lejren.

Hvis du ikke har været med før, så kan det måske være en lille smule uoverskueligt, hvordan og hvorledes… men vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så du får en god oplevelse!

Du kan blandt andet blive medlem af vores facebookgruppe, hvor vi forsøger at hjælpe hinanden med at arrangere transport, mad og hygge osv. I gruppen kan du også finde svar på mange af dine praktiske spørgsmål.
Men du er også velkommen til at kontakte Martin direkte, hvis du har spørgsmål.

KONTAKT:
Martin Walsøe, 51 82 44 00, martin@vineyard.dk

Transport til Summercamp

BILER FRA AARHUS
De fleste af os fra Aarhus kører til Summercampen i biler… Hvis du ikke har bil, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde et lift (vi kan dog ikke garantere noget)… Men hvis du vil have et lift, så find vores carpooling-google-dokument i vores facebook-gruppe.

BUS FRA KBH
Der er også den mulighed at tage en bus, der kører direkte fra Københavns Hovedbanegård til Summercampen. Her kan du følges med andre danske vineyard’ere.
Den kører derop kl. 10:00 den 14. juli og den kører retur til København omkring kl. 15:00 lørdag den 20. juli.

Go top