Gudstjenester

Læs om en gudstjeneste i Aarhus Vineyard her, og tilmeld dig (pga Corona)

Tilmelding til Gudstjeneste

Vi er SÅ glade for at vi kan mødes fysisk i kirke igen.
Men for at gøre det på en forsvarlig måde efter regeringens retningslinier, bliver det lidt anderledes end normalt 👇

Hele sommeren har vi gudstjenester, dog kun kl. 10:30
Fra den 16. august har vi igen gudstjenester både kl. 10:30 og kl. 19:00.
Der vil være begrænset pladser til vores gudstjenester, og derfor er det vigtigt at du:

1) Tilmelder dig herunder
2) Kommer i god tid
3) Kommer samtidig med din roomie/kæreste/familie (I kan nemlig sidde sammen)

Flere detaljer om gudstjenesten nederst her på siden under tilmeldingen👇

OBS: INGEN BØRNEKIRKE TIL SOMMERGUDSTJENESTER

Der er desværre ikke børnekirke-program til vores sommergudstjenester, men tag dine børn med alligevel! Vi stiller børnekirkelokalerne samt tegnegrej, modellervoks, snacks og legetøj til fri afbenyttelse :)

Hvor og hvornår?

DATO:
Hver søndag

TID:
kl. 10:30 og kl. 19:00

STED:
Aarhus Vineyard
Møllevangs Allé 150
8200 Aarhus

PARKERING:
Gratis parkering på gaden foran, i kvarteret overfor, eller i Storcenter Nord (4 min gang)

Har du børn?

Vi er kirke for alle – også for de mindste! Og derfor har vi hver søndag børnekirke fra alle børn far 3 år og op.

Vi har netop åbnet op for vores børnekirke igen, og vi indarbejdet restriktioner og sundshedmæssige forhold. Derfor vil vi også gerne bede jer som forældre om følgende:

– Vi er ofte udenfor/går tur, så husk udetøj og solcreme :-)
– Sørg for at børnene enten har vasket hænder eller afsprittet inden de kommer i børnekirke (vi vil hellere koncentrere os om at byde velkommen og inkludere børnene end at vaske deres hænder)

Lyt med

Missede du talen i søndags, så kan du høre den her.

Hvad kan du forvente?

Her i corona-tiden er der meget som er lidt anderledes end det plejer, så her kan du læse lidt om, hvad du kan forvente til en gudstjeneste i Aarhus Vineyard i disse tider.

Forud for søndagen skal du vælge imellem gudstjenesten Kl. 10:30 og Kl. 19:00 og tilmelde dig og din husstand/roomie/kæreste (se her ovenover).
Når I ankommer til Møllevangs Allé 150 og I har afsprittet jeres hænder, vil der være en vært, som hjælper jer på plads – I må nemlig gerne sidde sammen med normal afstand.

I begyndelsen af gudstjenesten synger vi altid lovsange, som er moderne sange til og om Gud. Vi tror på, at musikken er en af de bedste måder at opleve Guds nærvær på, så derfor tager vi os god tid til at synge sammen. Vi følger naturligvis anbefalingerne om at holde 2 meters afstand imens vi synger.

Midtvejs i gudstjenesten er der en kaffepause, da fællesskab er et helt essentielt element af kirke for os. Her kan man hilse på hinanden (uden håndtryk), trække lidt luft og det er muligt at få en kop kaffe eller the – hældt op af værterne, som vil bære værnemidler.

Efter kaffepausen er der en tale, som vil være relevant, udfordrende og håbefuld, og handle om de gode nyheder, som Gud har til enhver af os i dag – lige midt i vores liv og kultur, i Aarhus anno 2020.
Vi slutter af med bøn og lovsang.

Herefter er du velkommen til at blive hængende til mere kaffe og snak (eller bar til aftensgudstjenesten) , og derefter trækker vi stille og roligt ud af lokalerne under god ro og orden og afstand.

Begge gudstjenester er stort set identiske, med eneste forskel at der ved formiddagsgudstjenesten er en familielovsang i begyndelsen af gudstjenesten, og at der til aftensgudstjenesten er åben bar efterfølgende.

Vi glæder os til at se dig!

Go top