Støt Aarhus Vineyard

Vil du være med til at investere i Guds Rige i Aarhus?

Hvis du ser dig selv som en del af Aarhus Vineyard, vil vi opfordre dig til at tænke og bede over, om du ikke skal være med til at støtte kirkens liv økonomisk. Vi er næsten udelukkende økonomisk funderet på private givere, så dit bidrag – stort eller lille – betyder virkelig meget!

I Danmark er vi så heldige, at vi får skattefradrag for alt vi giver til godkendte foreninger. Det betyder i praksis, at du får mere end 33% tilbage af det du giver over skatten.
Herunder kan du give en éngangsgave, eller en fast månedlig gave via PBS. Vi anbefaler alle som vil give fast at oprette sig via PBS, da det letter administrationen for kirken betydeligt. Hvis du foretrækker at give via kontooverførsel, kan du også gøre det – læs mere om dette under formularen. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, så kontakt vores økonomiansvarlige på oekonomi.aarhus@vineyard.dk.
Alle bidrag og oplysninger vil blive behandlet med fortrolighed.

TUSIND TAK FOR DIN GAVE!

GIV VIA KONTOOVERFØRSEL

Hvis du vil give direkte til vores konto, er du også meget velkommen. Du kan benytte vores konto hos Arbejdernes Landsbank: reg 5381 konto 0259372. Hvis du ønsker skattefradrag for din gave, skal du opgive dit cpr nummer i kommentarfeltet på overførslen.

Go top