Børn i Aarhus Vineyard

Vi elsker børn

I Aarhus Vineyard er børn ikke bare påhæng, men en vigtig del af kirken! Derfor starter vi bl.a. alle gudstjenester med en børnelovsang og der er et helt særligt program for de små mennesker under gudstjensten.

Læs mere om vores børnekirke og aktiviteter for børn og familier nedenfor. Vil du høre mere eller komme i kontakt med dem der står for de forskellige aktiviteter for børn og familier, kan du udfylde en kontaktformular

Børnekirke

I Aarhus Vineyard tager vi børns åndelighed seriøst og vi tror på, at børn kender Gud og kan have en levende relation til Ham. I Børnekirken forsøger vi at styrke denne relation og børnenes kendskab til Gud gennem Bibelhistorier, lege, snak, bøn m.m. Vi ønsker at Børnekirken skal være et trygt sted, hvor man bliver set, får venner og kan være præcis som man er – set og kendt af Gud.
Vores Gudstjenester begynder altid med en familie lovsang med fagter og herefter lovsynger vi videre med resten af kirken. Når de voksne herefter holder en pause starter programmet i Børnekirken for børn fra 2-13 år.
Vi har tre aldersgrupper, som du kan læse mere om nedenfor:
MINI kirke 2-3 årige
MIDI kirke 4-8 årige
MAXI kirke 9-13 årige

Det er Sally Nyberg Kornholt, som er overordnet leder af hele børnekirken.

Mini

I MINI mødes de 2-3 årige børn, i følge med en voksen.

Der vil være en voksen som står for et kort program. Vi begynder altid med en goddag runde, hvor vi hilser på hinanden typisk efterfulgt af bibelhistorie, bøn, sang, leg og krea.

Programmet i MINI starter når pausen i gudstjenesten går i gang og vi holder til det bagerste rum, som hedder Richard Mortensen Stuen.

Det er Frederikke Overbeck Gredal, som er nøgleleder for MINI-kirke.

MIDI

I MIDI mødes de 4-8 årige børn med 2 medarbejdere. Forældre må gerne følge deres barn til MIDI og også blive, hvis barnet har behov for at have en forældre med.

Vi starter med en runde, hvor vi siger hej til hinanden, hvorefter programmet oftest består af leg, bibelhistorie/bibelundervisning, snak, bøn og krea.

Programmet i MIDI starter når pausen i gudstjenesten går i gang og vi holder til det rum, som hedder Preben Hornung Stuen.

Det er Benedicte Busk Normark Olsen, som er nøgleleder for MIDI kirke.

MAXI

I MAXI mødes de 9-13 årige med 1-2 medarbejdere.

Vi læser i Bibelen og snakker om, hvad det betyder og hvilken indflydelse, det har på vores liv. Derudover er der tid til sjov, leg og krea.

Programmet i MAXI starter når pausen i gudstjenesten går i gang og vi holder til i det rum, som hedder Mogens Zielers Stuen.

Det er Sally Nyberg Kornholt, som er leder af børnekirken og nøgleleder for MAXI kirke.

Barselsgruppe

Vi har også en barselsgruppe, for både mænd og kvinder i kirken, som går hjemme med deres baby.
Du kan enten skrive til Anne Walsøe på anne@vineyard.dk, for at få mere information, eller du kan blive en del af vores facebook-gruppe, hvor du kan se, hvornår vi mødes næste gang.

Go top