Børn i Aarhus Vineyard

Vi elsker børn

I Aarhus Vineyard er børn ikke bare påhæng, men en vigtig del af kirken! Derfor starter vi bl.a. alle gudstjenester med en børnelovsang og der er et helt særligt program for de små mennesker under gudstjensten.

Børnekirke

Efter børnelovsangen i begyndelsen af gudstjenesten er der tegnehjørne for interesserede børn. Når pausen begynder starter børnekirken.

Her har børnene deres eget rum, hvor de under ledelse af de frivillige medarbejdere i børnekirken synger, hører bibelhistorier og laver sjov og kreativitet.

Alle børn er velkomne, hvis man er under tre år, skal man dog have en forælder med.

Kirke for babyer

Babyer er meget velkomne i Aarhus Vineyard – og det er også okay, at de kan høres. Hvis I har lyst, kan I placere jer i babyhjørnet, hvor bløde tæpper og lidt legetøj gør det hyggeligt. Der er mikrobølgeovn til rådighed og det er okay at amme.

Minikirke

Den 3. søndag i måneden holder vi Minikirke for børnene i alderen 0, 1 og 2 år.
Efter den første lovsang inde i mødesalen begynder Minikirken inde i et tilstødende lokale. Børnene går derud med en af deres forældre, hvor der vil være sange, en masse sjov med faldskærm og rastleæg, og der vil være et budskab om Guds kærlighed, som bliver formidlet i børnehøjde.

Minikirken slutter omkring kl. 15:50 (samtidig med kaffepausen inde i mødesalen), og derefter kan børn og forældre joine resten af gudstjenesten inde i mødesalen.

Family Time

Familiens tid bliver hurtigt fyldt med mange praktiske opgaver – og man får ofte kun nye relationer gennem sine børn. Også til gudstjenester kan det være svært at få ro til fordybelse og snak med andre voksne.
Derfor holder vi flere gange om året Family Time. Her mødes vi om hyggelige og børnevenlige aktiviteter, som giver et godt rum for voksensnak. Alle er velkomne – tilknytning til Aarhus Vineyard er intet krav.
Aktiviteter kan spænde fra bål til krea-hygge, gå-tur til pandekagespisning. Læs om det næste arrangement i Family Times Facebookgruppe eller under arrangementer i på Aarhus Vineyards Facebookside.

Barselsgruppe

Vi har også en barselsgruppe, for både mænd og kvinder i kirken, som går hjemme med deres baby.
Du kan enten skrive til Anne Walsøe på anne@vineyard.dk, for at få mere information, eller du kan blive en del af vores facebook-gruppe, hvor du kan se, hvornår vi mødes næste gang.

Go top