Om os

Hvad er Aarhus Vineyard?

Vil du være med?

Aarhus Vineyard er et fællesskab af mennesker, som har et ønske om at udforske liv, tro og tvivl sammen. Og som ønsker at vandre sammen – på de gode dage, og på de dårlige dage. Aarhus Vineyard er ikke en klub for mennesker, som har 100% styr på deres liv. Faktisk tværtimod.

Aarhus Vineyard er et fællesskab af mennesker på en rejse – på en mission. En mission om at sprede det gode budskab: at der er en Gud, som elsker og accepterer ALLE mennesker, som længes efter at have en relation til os, og samtidig ønsker, at vi skal have et godt liv!

Hvis du ku tænke dig at være med til at bygge et fælleskab – en kirke – hvor der er plads til alle, og som har en drøm om at forandre Aarhus, så er du mere end velkommen!

Aarhus har brug for dig!

Vores rejse

I vinteren 2016 oplevede vi begge, at Gud meget direkte kaldte os til at flytte fra København til Aarhus, og plante en vineyard kirke. Vi var begge til at bygge København Vineyard i mange år, og elskede vores liv der – men lige så begejstrede er vi nu over at være flyttet til Aarhus, og at få lov til at være med på alt det, som Gud gør her!


Mere end noget andet drømmer vi om at se menneskers liv transformeret af Guds kærlighed, for vi har erfaret og tror på, at det er det eneste, som virkelig kan gøre en forskel i her verden!
Gud er i færd med at drage hele menneskeheden – hver eneste mand, kvinde og barn – ind til sig og ind i sin kærlighed. Ikke ind i en religion, men ind i en relation – med sig selv.

Vil du være med? Du er mere end velkommen!
Kærligst
Anne & Simon Walsøe

Elsk Aarhus

Vi har selv oplevet, hvordan Guds kærlighed har gjort en kæmpe forskel i vores liv. Vi tror på, at Gud vil møde alle med hans kærlighed, og vi ønsker, at Aarhus Vineyard må være et fællesskab som afspejler Ham.

Det er vores håb, at vi sammen kan vise Guds kærlighed til Aarhus by – specielt til mennesker som kæmper eller som lever i mørke eller på kanten af samfundet.

Som kirke er vi kaldet til at gøre en forskel i vores by, og være med til at skrive historie i menneskers liv!

Go top