Gudstjenester

Velkommen til gudstjeneste

Vi har gudstjenester hver søndag kl. 10:30 (med undtagelse af den første søndag i måneden) på Paludan-Müllers Vej 24, 1. sal.

Vi har en afslappet måde at være sammen på, hvor du kan komme helt som du er – uanset hvor du er ift. tro og kirke, og uanset hvordan dit liv ellers ser ud.

Du er velkommen her!

TID OG STED

Gudstjeneste alle søndage kl 10:30 undtaget 1. søndag i måneden.

I Vanggårdscenteret
Paludan-Müllers Vej 24, 1. sal
8200 Aarhus N

Der er gratis parkering ved døren i 3 timer (husk p-skive). Kommer man med barnevogn eller i kørestol, kan man med fordel komme ind fra bagindgangen fra Jens Baggesens Vej 86, hvor man kommer direkte ind på første sal (og dermed undgår trapperne).

HAR DU BØRN?

I Aarhus Vineyard elsker vi børn! Derfor er der børnekirke til alle gudstjenester, opdelt i 3 aldersgrupper – mini (2-3 år), midi (4-8), og maxi (9-13). Derudover er der et babyrum med legetøj og en ammestol.
Du kan læse mere om børnekirken herunder.

OVERSÆTTELSE / TRANSLATION

Til alle gudstjenester er der tolkning til engelsk via headsets

There is translation into english at all sunday services

Lyt med

Missede du talen i søndags, så kan du høre den her.

Hvad kan du forvente?

Kl 10:30 begynder gudstjenesten med at vi synger nogen sange til Gud – nogle danske, og nogle på engelsk. Musikken er nutidig og afslappet – der er typisk band til, som spiller med en folket/rocket sound. Vi oplever, at sangene og musikken skaber et rum for for at vi kan mødes med Gud på en afslappet og rolig måde.
Efter lovsangen er der kort info om hvad der lige sker i kirkens liv, og efter det er der en kort kaffepause, hvor du kan få en kop gratis kaffe og evt en donut (til) ;-)

Derefter er vi sammen om en tale fra én af kirkens præster med undervisning fra Bibelen, hvor vi tager udgangspunkt i hvad det vil sige at være en efterfølger af Jesus i år 2022. Vi holder altid vores taler i et inkluderende sprog, hvor alle kan være med – uanset om du er vant til at gå i kirke, eller er med for første gang.

Vi glæder os meget til at hilse på dig – kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål!

KH Anne & Simon / præsterne

Go top