Støt Aarhus Vineyard

Vil du være med til at investere i Guds Rige i Aarhus?

Hvis du ser dig selv som en del af Aarhus Vineyard, vil vi opfordre dig til at tænke og bede over, om du ikke skal være med til at støtte kirkens liv, og vores drøm for Aarhus. Vi er næsten udelukkende økonomisk funderet på private givere, så dit bidrag – stort eller lille – betyder virkelig meget!

I Danmark er vi så heldige, at vi får skattefradrag for alt vi giver til godkendte foreninger. Aarhus Vineyard er godkendt af Skat, og det betyder i praksis, at du får mere end 33% tilbage af det du giver, over din skat.

Herunder kan du give en fast månedlig gave via PBS, eller du kan give en éngangsgave ved kontooverførsel. Vi anbefaler alle som vil give fast at oprette sig via PBS, da det letter administrationen for kirken betydeligt. Hvis du foretrækker at give via kontooverførsel, kan du også gøre det – læs mere om dette under formularen. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, så kontakt Jeannette Nybo på jeannetten@vineyard.dk, så vil hun gerne hjælpe dig videre.

Alle bidrag og oplysninger bliver behandlet med fortrolighed.

TUSIND TAK FOR DIN GAVE – DEN GØR VIRKELIG EN FORSKEL!

GIV EN ÈNGANGSGAVE ELLER FAST VIA KONTOOVERFØRSEL HER

Du kan give direkte til vores MobilPay 461748 eller lave en kontooverførsel reg 5381 konto 0259372 (Arbejdernes Landsbank).

Hvis du ønsker skattefradrag for din gave, skal du opgive dit cpr-nummer i kommentarfeltet på bankoverførslen eller skrive en mail til oekonomi.aarhus@vineyard.dk

OPRET EN FAST MÅNEDLIG GAVE HER

Go top