Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Aarhus Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook side, eller joine vores facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood), for det er her der er info om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv ;-)

Gudstjenester

Vi har første Gudstjeneste på Stakladen igen efter sommerferien den 14. august kl. 15. Læs mere nedenfor, hvilke aktiviteter du kan dukke op til hen over sommeren.

I den nys sæson fejrer Aarhus Vineyard Gudstjeneste om søndagen kl. 15 på Stakladen, dog med undtagelse af den 1. søndag i måneden, hvor der IKKE er gudstjeneste.

Der er børnekirke og oversættelse til engelsk ved alle gudstjenester.

Sommersjov

Hen over sommeren har vi Sommersjov hver uge (undtagen i uge 29, da vi er på Summer Camp i Sverige), som er sociale events for alle der har lyst til at hænge ud i Aarhus, så længe Gudstjenesterne holder ferielukket. Læs mere på vores facebookside, hvor events kommer op løbende.

Summer Camp 2022

Det er tre år siden sidst, men nu sker det igen: SUMMER CAMP i Sverige med de andre Vineyard kirker i Norden. Det bliver en fantastisk uge fyldt med fællesskab, afslapning, hygge, lovsang, taler, seminarer – og ikke mindst tid med Gud.

DATO:
17.-23. Juli 2022 (uge 29)

STED:
Mullsjö, Sverige

Vi gør Fredens Torv lækkert!

Vi holder arbejdsdag på vores nye sted på Fredens Torv torsdag den 10. august. Alle som har lyst til at svingen en pensel eller slå et søm i, er velkommen!

Go top