Det sker

Tjek det ud

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Aarhus Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af Vineyard eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook side, eller joine vores facebook-gruppe (Aarhus Vineyard Neighborhood), for det er her der er info om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv ;-)

Gudstjenester

Aarhus Vineyard fejrer Gudstjeneste om søndagen kl. 15 på Stakladen, dog med undtagelse af den 1. søndag i måneden, hvor der IKKE er gudstjeneste.

Der er børnekirke og oversættelse til engelsk ved alle gudstjenester.

Vi gør Fredens Torv lidt mere lækker!

Vi holder arbejdsdag på vores nye (ekstra) sted på Fredens Torv fredag den 26. august. Alle som har lyst til at svingen en pensel eller slå et søm i, er velkommen! Der bliver godt med snacks og hygge.

Velkomstmiddag

13. oktober 18:00-21:30

Velkomstmiddag er for dig som er ny i Aarhus Vineyard.
Det er helt uforpligtende, men super hyggeligt med lækker (gratis) mad og god tid til at få lidt at vide om hvem vi er, hvorfor vi er her, og hvad vi drømmer om + stille spørgsmål ✌️
Vores håb er at det kan hjælpe dig godt ind i vores fællesskab, eller hjælpe dig med at afklare om Aarhus Vineyard skal være din kirke.

Tilmelding er nødvendig, så vi ved hvor meget mad vi skal lave – du kan tilmelde dig herunder, eller ved at skrive til karolinek@vineyard.dk

Vi glæder os til at se dig!

Go top