Drømmen om et hjem til Aarhus Vineyard

Se Anne & Simon fortælle om drømmen her

Økonomisk update & svar på spørgsmål

Hvorfor flytte (igen)?!

Med lokalerne på Paludan Müllers Vej 24, 1. sal får vi

VORES EGET HJEM
Vi kan indrette os og gøre det til vores eget – hvor vi hverken skal stille op eller rydde væk efter alle gudstjenester. I stedet for at fokusere på praktik og logistik, får vi ro og rum til fælleskab og Guds nærvær. Det samler også vores aktiviteter, så Gudstjenester om søndagen hænger sammen med alle de andre aktiviteter vi inviterer til, og måske vigtigst af det hele – det gør det langt nemmere at kunne inkludere nye i fællesskabet!

FORMIDDAGS- OG AFTENGUDSTJENESTER
Vi har virkelig savnet vores gudstjenester kl 10:30 og kl 19:00! De tidspunkter fungerer bedst for langt de fleste, men også fordi det giver flere muligheder for at invitere nye med, og være kirke for dem, der ikke er her endnu.

MULIGHED FOR AT NÅ AARHUS PÅ NYE MÅDER
Lokalerne, på næsten 600 kvm, ligger i et område med masser af mennesker, som giver et væld af muligheder for at tjene byen med alt fra Mission Julegave, mad- og tøj-uddeling til juniorklub, studiecafé, legestue, fredagsbar, bøn og barselsgruppe!

FOKUS & STABILITET
Allerede fra 1. april kan få en lejekontrakt, hvor vi ikke kan blive opsagt de første 5 år, men derimod kan “slå os ned”, uden at skulle bekymre os om, hvornår rammerne bliver ændret eller vi bliver sagt op. Det giver også mulighed for at arbejde med indholdet og alt det vi drømmer om, frem for en masse praktiske udfordringer.

Fra drøm til virkelighed

Vi har brug for din støtte

Helt konkret har vi brug for at øge vores gaveindtægter med 17.000,- /mdr.!
Det kan lyde af meget, men hvis vi løfter sammen, er vi sikre på, at vi kan komme i mål! Det her er en helt unik mulighed for os som fællesskab, og vi tror på at det er en gave fra Gud til os.

Udover den månedlige leje skal vi lægge et depositum i lokaler på over 200.000,-. Vi har noget stående på kontoen, men ikke nok til at dække det, så her har vi også brug for éngangs-gaver.

Herunder kan du respondere, hvis vil være med til at få drømmen til at blive til virkelighed.

Fundraisingmål: 17.000,-/mdr

Status: 14.860,-/mdr
Go top