Økonomisk krise i Aarhus Vineyard

Kære venner

Vi har den sidste tid fortalt om den økonomiske situation i Aarhus Vineyard, som er et særdeles kritisk sted. Der er brug for handling og at vi løfter – sammen! Derfor har vi valgt at spørge alle vores medlemmer, om de vil tilkendegive, hvad de vil give til kirken det kommende år på månedlig basis, for at få et reelt overblik at kunne budgettere og forvalte kirkens økonomi på en ansvarlig måde.

I videoen nedenfor kan du høre Simon fortælle i detaljer om, hvorfor vi er havnet i den her situation, og hvordan økonomien i Aarhus Vineyard fungerer.

udfyld skemaet

Når du udfylder nedenstående skema, giver du os mulighed for, at vi kan budgettere og forvalte kirkens økonomi på en forsvarlig måde. TAK!
Vi vil gerne have at du udfylder skemaet – både hvis du allerede giver, lige er begyndt at give eller hvis du vil give 0 kr. det kommende år. Du må også meget gerne besvare som individuelt medlem – også selvom du skulle være en del af et par, som begge giver (del i så fald det samlede beløb op mellem jer).
Når du udfylder skemaet, giver du automatisk tilladelse til at vi kontakter dig, med henblik på at sikre dig skattefradrag for dit bidrag.

Ønsker du at oprette dig som giver, øge dit bidrag eller give et engangsbeløb, kan du let og enkelt gøre det her:

STATUS PÅ FUNDRAISING

MÅL: Minimum 14.000,- og helst 20.000,-/mdr

I ÈNGANGSGAVER

Go top