Nyhedsmail august 2016

17. august 2016

Kære venner

Hermed første nyhedsmail fra os omkring plantningen af Aarhus Vineyard! Der er sket rigtig meget siden vi i foråret oplevede, at blive kaldet af Gud til at plante kirke i Aarhus. Vi har haft tid til at lægge planer, drømme og søge Gud for, hvad det er for en ny kirke Han ønsker at se tage form i Aarhus, og vi har samtidig oplevet at få en lang række bekræftelser i vores planer om plantningen. Det har været utrolig opmuntrende for os at se, hvor mange mennesker Gud har gang i og taler til, om at være med til at bygge kirken – fra hele landet og endda fra Finland (!). Igen og igen har vi oplevet at rende ‘tilfældigt’ på mennesker, som længes efter det samme som os og vi har fået opmuntrende ord og hørt historier om, hvordan Gud allerede arbejder i Aarhus. Vi er meget taknemmelige for al den opbakning og støtte vi har fået, ikke mindst fordi det er så tydeligt for os, at Gud går foran. Tak!

I begyndelsen af juli var vi et par dage i Aarhus, hvilket var en ret speciel oplevelse! Selvom vi tidligere har været i Aarhus, må vi indrømme, at byen fremstår ret anderledes, når man véd, at man rent faktisk skal til at bo der. Vi blev heldigvis kun bekræftet i, at Aarhus er en skøn by med meget dejlige mennesker, og vi glæder os til, at den bliver hjem for os.

Vores plan er at flytte til december, og vi har her efter sommerferien kastet ud i den vilde boligjagt! Helt konkret kigger vi efter leje-lejligheder inde i Midtbyen, da vores hjem kommer til at danne rammen om kirkens liv i begyndelsen. Skulle nogen derfor kende noget til en billig, minimum 4 værelses/100 m2 lejlighed inden for ringgaden, må man endelig give os et tip 🙂

Vi regner med at bruge nogle måneder på at falde lidt på plads i byen, inden vi starter kirken officielt – også fordi vi er i den situation, at vi er blevet gravide med vores andet barn, som vi venter midt i januar:-)

Foreløbig er programmet for den første tid, at vi holder en opstartsfest og derefter har ugentlige netværksgruppe(r), og derudover holder nogle visionsaftener, sociale events og fester. Når der efterhånden er folk nok med, vil vi gå efter at holde månedlige gudstjenester og senere igen gudstjeneste hver søndag – men det har lidt længere udsigter.

Vi drømmer virkelig om at må være et fællesskab, hvor helt almindelige mennesker mødes, udforsker troen og kan vandre gennem livet med hinanden og med Jesus, og at være en kirke hvor ikke-kirkevante føler sig velkomne og elsker at være!

Indenfor den næste måneds tid launcher vi en facebookside, og I må meget gerne være med til at sprede ordet i Aarhus, og linke til siden eller invitere andre til at skrive sig op til nyhedsmailen. Der er også lidt info at hente på hjemmesiden aarhusvineyard.dk. Vi planlægger nogle ture til Aarhus i efteråret og vil meget gerne mødes til en kop kaffe – datoer herfor kommer i næste nyhedsmail. Har man mulighed for at komme til København, vil vi naturligvis også meget gerne mødes her.

Hav en velsignet sensommer!

Kærligst

Anne & Simon

Leave a reply

Go top