Er du ny?

Velkomstmiddag

Vi byder med jævne mellemrum på en middag hjemme hos Anne og Simon, for at møde dig og introducere dig til Aarhus Vineyard. Du har mulighed for at stille spørgsmål og høre mere om vores historie og vores værdier. Det er helt uforpligtende, så du behøver ikke at være afklaret med, om du vil være en del af kirken, eller om du bare gerne vil tjekke os lidt ud.

Ny i tro?

Er du ved at udforske troen på Gud, eller er du i en proces, hvor du har brug for at forstå Gud på en anden måde, så vil vi anbefale netværksgruppen “Historien vi finder os selv i”.

I gruppen vil vi kigge nærmere på, hvad bibelen siger om os mennesker, om Gud og hvordan vi kan forstå os selv i bibelens store narrativ. Der er plads til alle spørgsmål!

Netværksgrupper

En netværksgruppe er et besøg værd. Foruden gudstjeneste om søndagen mødes vi i mindre fællesskaber i ugens løb. Det er en stor del af livet i kirken at kunne dele liv og tro på et mere personligt plan. Alle grupper er åbne for alle, og der er altid plads til flere. Så tjek endelig en gruppe ud!

Adresseliste

Kom med på vores adresseliste og bliv medlem af kirken. På den måde kan vi hjælpe dig bedre ind i fællesskabet.

Go top