Nyhedsmail september 2016

21. september 2016

Kære venner

Lidt senere end planlagt får I hermed september-nyhedsbrevet om plantningen af Aarhus Vineyard. Det har været en ekstra travl måned for os, fordi så mange ting begynder at samle sig og tage form – og det er virkelig spændende!

Særligt stort for os var vores første teammøde i sidste uge med alle dem, som flytter med os til Aarhus for at plante kirken! 9 ufattelig gode mennesker planlægger at tage med os, mens én allerede er flyttet til Aarhus. Dermed består vores planterteam af ialt 12 voksne og en god håndfuld børn! Det er på alle måder mere end vi havde turde håbe på, og samtidig er det meget tydeligt, hvordan Gud har draget hver enkelt af os, og lagt nogle helt særlige drømme og planer for os hver især. Det er meget opmuntrende og bekræftende, at Gud er på spil og gør Hans ting – helt uafhængigt af os.

Vi har netop i onsdags fået tilsendt lejekontrakt på en stor skøn lejlighed på Nørre Allé 1. december! Det er SÅ dejligt, at det er på plads, og vi kan nu gå i gang med at søge børnehaveplads til vores datter, arrangere flytning og alt det der skal til.

Ligeså opmuntrende er al den interesse, vi har fået for kirkeplantningen fra folk i Aarhus. Også her er det virkelig tydeligt, at Gud går foran os og er i fuld gang!  Vi har på den baggrund valgt, at invitere til Drømmen om Aarhus Vineyard: en info- og visionsaften i Aarhus lørdag d. 22 oktober kl 18.00.

Vi lejer en lejlighed hvor vi har plads til en masse gæster i Aarhus C, og byder vi på pizza og en snak om alt det vi drømmer om. Her kan folk møde os, få mere at vide og stille spørgsmål til visionen.

Inviter endelig bare løs – bare I husker at tilmelde alle deltagere på mail, så vi kan sende den nærmere adresse og have pizza nok: anne@vineyard.dk.

Vores facebook side er også netop launchet! På www.facebook.com/aarhusvineyard vil vi annoncere planer, drømme, links mv. den næste tid, og I må hjertens gerne gå ind og like siden, samt sprede til jeres venner og bekendte, som mangler en kirke at være med i! Vi kommer også til at lave en begivenhed på facebook med info- og visionsaftenen med adressen snarest, så den nemt kan deles.

Vi håber at se mange af jer d. 22. oktober!

Hav et dejligt efterår så længe.

Kærligst Anne & Simon

Leave a reply

Go top